Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Федерацията по баскетбол с остра декларация срещу Тити Папазов

08 август 2023, 10:51 часа • 4324 прочитания

Българската федерация по баскетбол излезе с остра позиция срещу президента на БК Левски Константин Папазов. Както е известно Тити се забърка в огромен скандал, след като преди месеци разказа в подкаста "При ТоТо", че е подстригал своя бивша приятелка, тъй като тя спала с най-добрия му приятел.

Скандалният разказ на Папазов доби огромна популярност след ужасяващия случай в Стара Загора, когато мъж наряза с макетно ножче своята приятелка. Днес президентът на родната централа Георги Глушков разпространи декларация, в която осъжда остро действията на специалиста и се разграничава от действията му.

Декларацията на БФБаскетбол

Posted by Bulgarian Basketball Federation on Tuesday, August 8, 2023

„Българска федерация баскетбол категорично се разграничава и остро осъжда действията на г-н Константин Папазов, настоящ президент на БК Левски 2014, които станаха публично достояние в подкаста „При Тото“.

"В интервюто, излъчено в Youtube-канал през март тази година, действията, на които е подложил момиче според собствения му разказ, са в пълно противоречие с морала и обществената роля на БФБ".

"Всяка форма на агресия – психическа, физическа, е крайно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки отношения, основаващи се на взаимно уважение и толерантност", се казва в част от позицията на Георги Глушков.

ОЩЕ: Кога Левски ще се разграничи и от Тити Папазов?

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес