Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ало, мамо: Звезда от НБА развесели всички по време на пресконференция (ВИДЕО)

13 май 2023, 20:58 часа • 5148 прочитания

Баскетболистът на Маями Хийт Бам Адебайо развесели представителите на медиите по време на пресконференция след победата на отбора му с 96-92 срещу Ню Йорк Никс в шестия мач от полуфиналите в Източната конференция в НБА. 25-годишният американец, който е и олимпийски шампион от Токио 2020, доказа, че родителите не трябва да се пренебрегват, независимо от обстоятелствата.

ОЩЕ: Баскетболен експерт: Везенков ще играе в НБА от новия сезон

Тежкото крило получи обаждане от своята майка и спря да отговаря на въпросите на журналистите. Адебайо спокойно си комуникираше с жената от другата страна на слушалката. „Здравей, мамо. Да, не. В момента съм на пресконференция, всичко е наред“, бе краткият разговор между двамата, който разсмя всички присъстващи.

Video edited on Kapwing

Една от основните фигури на Маями бе сред най-добрите в серията срещу Никс, като помогна за отстраняването им след 4-2 победи. На финала на Изток Хийт ще срещнат победителя от двойката между Бостън Селтикс и Филаделфия Севънти Сиксърс, където резултатът е 3-3, пишат колегите от bTV Спорт.

На Запад пък финалът вече е известен. В спора за трофея ще се срещнат Лос Анджелис Лейкърс и Денвър Нъгетс. „Езерняците“ детронираха актуалния шампион в Националната баскетболна лига – Голдън Стейт Уориърс, докато Нъгетс отстраниха Финикс Сънс след 4:2 успеха. Само преди дни пък бивша звезда от НБА разгневи Китай с реклама за Тайван.

 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес