Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Куентин Тарантино посети военна база в Израел, за да надъха израелските бойци (СНИМКА)

16 октомври 2023, 12:59 часа • 3206 прочитания

Режисьорът Куентин Тарантино е посетил военна база на израелската армия, за да повдигне духа на войниците, участващи в бойни действия в района на Газа. Емблематичният режисьор е сниман в лагер в Южен Израел, а публикацията е споделена в страницата на "Israel War Room".

На кадъра лицата на всички войници са скрити, а единственото лице, което се вижда, е това на Тарантино. Към снимката, публикувана в X е изписан и следният текст: "Легендарният режисьор Куентин Тарантино посети израелска база в Южен Израел, за да внесе настроение сред израелските отбранителни сили".

Посещението на Тарантино се случва няколко дни след като множество знаменитости се изказаха критично за войната в Израел, в това число актрисата Гал Гадот, колегата ѝ Крис Пайн, актьорът от "Междузвездни войни" Марк Хамил и Джейми Лий Къртис, които се присъединиха към 700 холивудски имена в подписка, изразяваща подкрепа към Израел във войната, взела опустошителни жертви и от двете страни.

Още: Куентин Тарантино предлага на Брус Уилис последната роля в кариерата му

Защо Куентин Тарантино е в Израел?

Режисьорът живее в Тел Авив от две години заедно със съпругата си - израелският модел Даниела Пик, и двете им деца. Двамата сключиха брак през 2018 г. на частна церемония в Лос Анджелис. Те се срещнаха за първи път през 2009 г., когато течеше кампанията за филма "Гадни копилета" с Брад Пит и Кристоф Валц.

Още: Тарантино платил 10 000 долара, за да ближе краката на красива жена

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес