Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"В колежа работех в McDonald's": Камала Харис с лична изповед (СНИМКА)

18 август 2024, 19:26 часа • 2461 прочитания

Кандидатът за президент на САЩ Камала Харис сподели лична изповед в платформата X (бивш Twitter).

"Израснах в домакинство от средната класа. През по-голямата част от детството ми бяхме наематели. Майка ми спестяваше повече от десетилетие, за да си купи дом. Бях тийнейджър, когато най-накрая дойде денят - и все още мога да си спомня колко развълнувана беше тя", разказва Харис. 

Тя дори споделя, че в колежа й се наложило да работи в McDonald's, за да печели пари. "Някои от хората, с които работех, създаваха семейства с тази заплата. Те работеха на втора или дори на трета работа, за да плащат наем и да купуват храна. Това става само по-трудно, когато разходите за живот се повишат", коментира още кандидатът за президент на Щатите. 

Изповедта завърши с обещание

След изповедта си Харис обещава, че, когато бъде избрана за президент, ще превърне в основен приоритет намаляването на разходите и увеличаването на икономическата сигурност за всички американци.

Защо споделя за миналато си?

Вероятно така вицепрезидентът се опитва да отговори на критиките към нейната икономическа платформа. Припомняме, че днес Daily Mail написа, че либералните медии критикуват вицепрезидента за социалистическата политика, която рискува да потопи икономиката, а вчера се появиха социологически проучвания, които показват, че Тръмп все още е предпочитан по отношение на икономиката. ОЩЕ: Драматична промяна в надпреварата между Доналд Тръмп и Камала Харис в четири щата

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес