Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Руската пропаганда издигна Тръмп на пиедестал

15 юли 2024, 07:55 часа • 1173 прочитания

Доналд Тръмп буквално проля кръв за Америка. Сега е много вероятно той да си върне не само Овалния кабинет, но и контрола над всички ключови държавни институции в САЩ: Конгреса, прокуратурата, Върховния съд. Това е посланието, което отправи руската държавна телевизия, канал "Россия 1" - констатацията е на кореспондента на BBC Стив Розенбърг.

Констатацията е нещо, което се повтаря след атентата срещу Тръмп от кажи-речи всеки политически анализатор навсякъде по света: Опит за атентат: Стрелба срещу Доналд Тръмп (ВИДЕО)

Неистовата руска подкрепа за Тръмп

Че за Кремъл е изключително важно милиардерът, подкрепян от Републиканската партия, да спечели нов мандат като президент на САЩ, е отдавна ясно. Сега, след стрелбата срещу него, подкрепа му даде и не кой да е, а Александър Дугин – т.нар. идеолог на издирвания от Международния наказателен съд в Хага за систематично отвличане на украински деца руски диктатор Владимир Путин: Идеите на Дугин са гавра с жадния за свобода руснак: Говори създателят на "Стража" (ВИДЕО)

Дугин директно избълва поредната окултна теза на Путинизма – тези, които се опитаха да убият Тръмп, са същите, които убиват руснаците. Това е "терористичното глобалистко ляво". И внушава, че зад опита за убийство на експрезидента на САЩ стоят същите сили, които стоят зад убийството на дъщеря му Даря Дугина – на първо място "украинският нацизъм".

Заключението за Дугин от украинска страна - "Масовото убийство на цивилни в Мариупол и много други украински градове не го касае": Захарова се подигра на "Сикрет сървис": Дайте им парите за Украйна, че да се оправят

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес