Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъж продаде старото си видео, а след това получи най-неочакваното писмо (СНИМКА)

22 юли 2024, 15:02 часа • 1704 прочитания

В началото на 2019 г. един американец решава, че вече няма нужда от видео у дома и го пуска в eBay, за да се отърве. След време друг мъж му пише, че иска да го купи, сделката е налице и мъжът забравя, че дори е притежавал VHS някога.

До момента, в който не получава много специално писмо, което преобръща изцяло емоциите му и му доказва, че нещо съвсем непотребно за някого може да се окаже източник на безкрайно щастие за друг.

Още: Брат и сестра се запознаха покрай покупка в eBay

Видеосистема, която носи щастие

(What's Up New Brunswick) Cory Dewitt ❤️❤️❤️

Posted by What's Up New Brunswick on Saturday 16 March 2024

Публикуваме тук текста на писмото, за да разберете как така една ненужна видеосистема се оказва толкова важна.

"Здравейте,

Наскоро намерих много стари VHS касетки и исках да видя какво има на тях, но осъзнах, че нямам къде да ги пусна. Влязох в EBay за първи път и открих вашата оферта.

Купих вашата VHS система и след няколко дни вече беше при мен. Изглежда нова и неизползвана. Страхотно. Имах някои затруднения с пускането ѝ, но те бяха по моя вина, не по вина на техниката. На 86 години съм и не съм съвсем в час, но все пак се справих и открих, че видеото работи идеално.

Благодаря ви за грижата, усилията и точността ви.

Гледах записи на пенсионирането ми преди 25 години - не ги бях виждал преди това. Боже, бяхме млади. След това гледах видео със сватбата ми със семейството и всичките ми приятели, много от които вече не са живи. След това гледах ски почивките ни, как растат децата ми, пътувания, но най-важното - нежното узряване на семейството ми. Всяка следващата касетка бе по-забавна от предишната. Много балгодарности за това, че ми продадохте вашето видео.

Надявам се да оцените колко много щастие донесохте с вашата продажба."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес