Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Counter Strike турнир

07 януари 2012, 08:14 часа • 5457 прочитания

GameHost.bg прави важна заявка за лидерско място сред организациите в българския професионален гейминг с турнир по Counter – Strike, който ще се проведе на 7 януари в София. Събитието ще бъде организирано с подкрепата на спортен клуб HeadShotbg, който е сред най-титулуваните прогейм формации през последните години.

Турнирът ще се проведе на 7 януари в компютърен клуб Мания 1 ( гр. София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов 4). Откриването ще бъде в 10:00 ч, а началото на самият турнир ще бъде около 11:00 ч. като е желателно отборите да бъдат на място поне 30 мин преди старта – 9:30 ч.

Записването ще става по няколко начина:

Записване онлайн: 50 лв на отбор (10 лв на човек). Записването е пуснато на 1 Декември на следните интернет адреси – www.gamehost.bg/tournament и www.headshotbg.com/tournament. Възможностите за плащане онлайн са чрез Виртуален ПОС Терминал собственост на “ДИС БГ” ООД (gamehost.bg) с дебитни/кредитни карти: VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, BORIKA и др. (скоро ще има линк и информация за това плащане) или чрез банков превод в полза на “ДИС БГ” ООД ; IBAN: BG06 CECB 9790 10C8 4315 00 ; BIC: CECBBGSF ; ЦКБ АД – КЛОН ХАДЖИ ДИМИТЪР като на основание записването името на отбора, задължително!

Записване офлайн: 70 лв на отбор (14 лв на човек). Единственото условие за отборите които желаят да се запишат по този метод е да го направят 30 минути преди откриването на турнира. Заплащенето се извършва на оторизирани лица, като всички такива ще носят тениски с логото на GameHost и HSBG.

Турнирът ще се проведе в две фази – групова и двойна елиминация. Груповата фаза ще съдържа по 4 – 5 отбора в зависимост от броя на записалите се такива, разделени на 4 групи. Първите два или три отбора продължават напред към втората фаза. Картите ще бъдат теглени предварително.

Втората фаза ще се състои на принципа на двойна елиминация като първи кръг ще се играе една карта, а останалите две от три карти. Графикът ще бъде публикуван на 6 Януари 2012 год.

Също така на 10 декември ще бъде проведена онлайн квалификация, като победителят ще си осигури директно участие на турнира без заплащането на входа такса. Очаквайте повече информация съвсем скоро.

Турнира ще бъде отразен от медийте като за момента участие ще вземат Нова Телевизия и бТВ. Целият екип на HSBG и GameHost пожелава успех на всички участници и се надяваме това да се превърне в традиция! Очаквайте още информация относто събитието на нашите страници.

Награди:

1. 300 лв + Безплатен интернет за 5те играча за 1 година и 9 месеца осигурен от Спиди-Нет
2. 200 лв + Безплатен интернет за 5те играча за 1 година и 6 месеца осигурен от Спиди-Нет
3. 100 лв + Безплатен интернет за 5те играча за 1 година и 3 месеца осигурен от Спиди-Нет

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес