Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щерката на Каниджа вдигнала аржентинците срещу Швейцария

03 юли 2014, 16:53 часа • 29172 прочитания

Дъщерята на легендата Клаудио Каниджа подейства като допинг на аржентинците. Преди двубоя с Швейцария Шарлот пусна снимка в социалните мрежи в предизвикателна поза. Облечена само с националната фланелка на сънародниците си, прелъстителката нахъса Меси и компания с "Напред, Аржентина!".

Всички помнят онзи симпатяга баща й - дългокосия голмайстор на Аржентина Канинджа. На световните футболни финали в Италия през 1990 г. и в САЩ през 1994 г. той вкара четири гола в девет мача. Два от най-знаменитите си попадения Клаудио мушна на Бразилия в осминафинален мач на Мондиала в Италия, както и срещу самите домакини.
Футболните резултати на Каниджа ги има в дебелите статистически книги. Резултатът на неговата любов от брака му с Мариана Нанис - Шарлот, обаче краси съвсем друг вид издания. Блондинката първо изгря в шоуто "Денсинг старс", а после стана звездата на едно от любимите списания на латиноамериканските мъже Hombre. Щерката на футболната легенда има бюст, който може да доведе всеки мъж до припадък. Шарлот е с впечатляваща гръдна обиколка от 130 см. 21-годишната моделка се подложи на няколко козметични корекции включително импланти в гърдите. Самата тя призна, че се чувства "по-зряла и по-секси", а почитателите й останаха презадоволени.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес