Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Давид Луис вдъхнови родители да кръстят бебето си

04 юли 2014, 09:16 часа • 14799 прочитания

Дави Луис е роден на 26 юни в Риберао Прето, два дни преди победата на Бразилия над Чили на 1/8 финала на Мондиала. Бебето е кръстено на Давид Луис Морейра Мариньо, познат като Давид Луис, къдросокия защитник на Селесао и френския Пари Сен Жермен.

Разликата между двамата е само едно "д"в края на първото име. Така че не бъркайте произношението един ден когато порасне, казва щастливият татко Луис Аугусто Перейра Филхо. 31-годишният администраторът признава, че е бил доста затруднен с избора на име по време когато жена му била бременна.

29-годишната Трейси обаче била сигурна, че ако детето им е момче ще носи името на бразилски футболист, защото ще се роди по време на Мондиала. Тя се искала да избере име, което да символизира Световното първенство.

"Синът ми е много спокоен, само плаче, когато гладен", казва бащата. Той вижда положителна прилика с футболиста, който показва чувствата си на терена и има силна харизма. Иначе и защитникът пуска сълзи, както бебето, когато го е страх.

"Той играе извън страната почти цялата си кариера и все още бразилския народ има специална привързаност към него", признава щастливият татко за симпатиите си към Давид Луис.

Луис Аугусто Перейра Филхо не плави планове за бъдещето на сина и разкрива, че сходството в имената със защитника е само вдъхновение.А дали синът му ще тръгне по пътя на успеха във футбола е негов избор и съдба.

"Когато беше в утробата на майка си достатъчно рита. Разбира се, като всички страстни футболни запалянковци в Бразилия не мога да кажа какво ще се случи, но се надявам синът ни да обича спорта и да бъде по-добър играч", пожелава си щастливият татко.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес