Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Владо Николов плътно зад гърба на сина си: Ще дойде и нашето време да покорим най-високия връх!

08 септември 2024, 19:53 часа • 2678 прочитания

Легендата на българския волейбол Владимир Николов коментира в социалните мрежи представянето на националния ни отбор за мъже до 20 години на приключилото Европейско първенство за тази възраст. Бившият капитан на "лъвовете" смята, че скоро ще дойде нашето време да покорим най-високия връх.

Владо Николов благодари на България U20

Във фейсбук той прикачи любопитна снимка към публикацията си, на която е застанал зад своя син - Симеон Николов, който бе награден за разпределител №1 на турнира. "... аз на заден план, ама плътно зад гърба му:) Там ми е мястото вече, защото Мони е готов да се бори сам, плещите са му силни да поемат огромния товар, който си избра да носи", отбеляза Николов.

ОЩЕ: На косъм от златото: България спечели европейско сребро във волейбола!

Симеон Николов

"Благодаря ви, момчета, за този специален и малко неочакван подарък, който имах привилегията да получа. Специални благодарности и на старши треньора Мирослав Живков, че ме покани да работим заедно. Няма как да не благодаря и на Българска федерация волейбол, на целия стаф, които бяха неотлъчно до отбора и си вършеха прекрасно работата. Няма да пропусна и подадената ръка на старши треньора на мъжкия национален отбор Джанлоренцо Бленджини, който беше до отбора и помагаше с ценния си дългогодишен опит.

Сребърни се прибираме към България, с много повече радост от добре свършената работа и много малко тъга, която носи второто място на всички финалисти... Едно е ясно: Ще дойде и нашето време да покорим най- високия връх, защото сме много близо, имаме качествен материал, имаме и много сила за СЪРЦЕ, ДУША, ЗА БЪЛГАРИЯ!", гласеше част от поста на легендата.

ПО-РАНО ТАЗИ ГОДИНА: България е европейски шампион по волейбол за девойки до 18 години!

Един месец с тях, а толкова много емоции. От тези, при които адреналинът се покачва, сърцето тупка учестено и мирише на...

Публикувахте от Vlado Nikolov /Владо Николов в Неделя, 8 септември 2024 г.

Снимки: volleyweek.bg

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес