Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магазинът на BILLA България в Свищов отвори врати след реконструкция

04 юли 2024, 16:45 часа
Реклама

След повече от месец на реконструкция и модернизация, на 4 юли магазин BILLA, разположен на площад „Свобода“ №2 в Свищов, отново отвори врати за своите клиенти. Обновеният обект на веригата ще зарадва посетителите с модерен облик, нова функционална подредба и богато разнообразие от над 7 300 артикула на достъпни цени. Сред тях попадат свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български произход с марка „Българска ферма“, продукти от собствените марки на компанията – Clever, BILLA, BILLA Premium, JA! и много други.

Нововъведенията в магазина ще гарантират на клиентите по-голямо удобство при пазаруване и по-добра организация на покупките, благодарение на по-ефективната подредба на стоките и на инсталираните каси на самообслужване. На регалите в обновения магазин ще бъдат разположени изцяло дигитални етикети, предоставящи пълна информация за грамажа, произхода и цената на артикулите. В новооткрития филиал на BILLA в Свищов са въведени също модерни хладилни инсталации и LED осветление, в съответствие с дългосрочните цели на веригата за повишаване на енергийната ефективност и за опазване на околната среда.

По случай откриването на обекта, BILLA ще зарадва своите клиенти в Свищов със специална брошура и атрактивни предложения на достъпни цени. Притежателите на BILLA Card ще могат да се възползват от едноседмична „Гранде оферта“ с 25% отстъпка на всички кисели, пресни и UHT млека, на всички вафли и на всички тоалетни хартии, кухненски ролки, салфетки и кърпички. На специални цени ще бъдат също свински врат без кост, авокадо, краве сирене и много други продукти.       

Реновацията на търговския обект в Свищов е част от програмата за експанзия и развитие в цялата страна, по която BILLA България ще работи активно и през настоящата година. Целта на веригата е да отговори на високите очаквания на клиентите, създавайки модерна и удобна среда за пазаруване.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес