Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разберете коя част от тялото управлява вашата зодия

23 юли 2024, 15:46 часа

Някога чудили ли сте се над коя част от тялото властва вашата зодия? Това е едно забавно измерение за изследване, когато става въпрос за астрология и ние сме склонни да наричаме това измерение – „астрология на тялото“.

Случва се физическите черти, с които се раждаме, наистина да ни разкажат много за нас самите. Изчакайте!! честно казано, защо само за себе си? Може да погледнете чертите на тялото на някой друг и със сигурност да познаете каква личност може да забавлява. Например, можете да анализирате формата на пръстите на краката на някого, за да познаете неговата личност.

Изследването на частите на тялото също може да обясни защо имаме повече от еди-коя си черта. Може също така да обясни защо определена част от тялото ни се занимава със сериозни заболявания. И всичко това е възможно поради взаимосвързаността на тези телесни органи и зодиакални знаци.

Всеки зодиакален знак управлява определена част/части от тялото. И понякога този зодиакален знак става по-силен или по-слаб в нашето кундли, частта от тялото също става по-силна или по-слаба. Така че със сигурност, да знаете малко за управлението на частите на тялото и зодиака може да помогне да обясните определени дарби, които може да имате, както и причината за вашето главоболие. И така, ето ви.

Овен: Глава, Мозък

Арианците обичат да влизат в нещата „твърдоглави“ и тази благословия е резултат от частите на тялото, които управляват. Овенът, според астрологията, управлява главата и мозъчната област на човешкото тяло. Така че докато масажът на главата е чисто удоволствие за Овните, нараняването на главата, от друга страна, може да бъде фатално. Тъй като Овенът властва над главата, те са склонни да се стресират твърде лесно, но също така бързо се отърват от него. Управлението на главата прави тези местни жители внимателни и много разбиращи по природа.

Телец: Шия, Рамене

Веднъж жена Телец ми каза, че иска да си направи татуировка на врата и сега знам защо. Телецът, чувствените създания на зодиакалната джунгла, управлява шията и раменете на човешкото тяло. Местните жители на Телец също се наслаждават на хватката на гласните струни и затова са наистина запалени по пеенето. Говори се, че биковете имат „много врат“, който неизменно приветства целувките по врата. Но след като ги целунете по врата, не ни обвинявайте за това, което се случва след това.

От кои зодии трябва да се притеснявате, ако са прекалено добри с Вас!

Близнаци: Ръце, Бели дробове, Нервна система, Дишане

В нашия списък с части от тялото, над които зодиите управляват, Близнаците управляват ръцете, белите дробове, нервната система и дишането. Близнаци е тактилен зодиакален знак, който обича да създава неща, използвайки силата на ръцете си. Това „нещо“ може да бъде толкова просто, колкото изграждането на лего кула или създаването на бизнес империя. От друга страна, управлението на белите дробове им позволява да намерят точните акорди на караоке сесията и да впечатлят кой кога е на сутрешна разходка. И нека не говорим за благословията да имаме добър дъх 24*7, защото това ни кара да ревнуваме.

Рак: Гърди, Гърди

Раците са най-грижовните и грижовни същества от всички зодиакални знаци, което обяснява защо те властват над гърдите, гърдите и стомаха в човешкото тяло. Ракът притежава силна майчина сила и управлява дома и семейството. И по този начин човек винаги може да намери сигурна компания, когато е около Рак. От друга страна, стомашните болки и склонността към интернализиране на гнева могат да се развихрят, ако нещата не вървят добре за Рака.

Лъв: Сърце, Горна част на гърба

Е, това е както история от реалния живот, така и твърдение, което да ви обясни, че Лъв управлява сърцето и горната част на гърба в човешкото тяло. Сега властването над сърцето означава две неща за Лъва. Първо, че те са хора с отворено сърце, които не са нищо друго освен силни и смели. И второ, те са хора, които страдат от прекалено надуто его. С две думи, или ви изпращат 20 последователни съобщения, или просто ви призракват.

Дева: Корем, Храносмилателна система

Знакът Дева управлява корема и храносмилателната система в човешкото тяло. Така че можете да очаквате Дева да ви глези да се храните добре през цялото време. С две думи, Девите са като съвременните баби, които искат да ядете много, но се уверяват, че това, което ядете, е здравословно. Освен това местните жители на Дева носят страхотни готварски умения на масата. Въпреки това, когато нещата са груби за тази зодия, храносмилателните проблеми може да са записани в звездите.

Везни: Долна част на гърба, бъбреци, кожа

Тъй като Везните копнеят за баланс в живота си, те са били дарени с благословията да управляват долната част на гърба заедно с бъбреците и кожата. Стремежът да намерят баланса, на който се намират Везните; отразява върху частите на тялото, над които владеят. Твърде уморен в процеса на балансиране на нещата? Е, кожата ви ще страда заедно с болки в долната част на гърба и проблеми, свързани с бъбреците. Но когато нещата вървят според плана, ще бъдете силно самовлюбени и ще бъдете много чувствителни.

Скорпион: Репродуктивни органи

Скорпионът е най-чувственият знак в зодиакалната джунгла, така че без съмнение тези местни жители управляват репродуктивните органи в човешкото тяло. Всичко, което е секс, е собственост на Скорпиона, което прави тези хора изроди в леглото. Въпреки това, връзката им с тези органи също се отразява в желанието им за генитална хигиена, любовта към бельото и правенето на снимки в такива, за да се взират.

Стрелец: Бедра, ханш, крака

Стрелец управлява бедрата, бедрата и краката в човешкото тяло. Управлението на тези органи прави знака много общителен, активен и екстровертен. Сагите рядко са засегнати от умствена и физическа летаргия и винаги са в очакване на следващото приключение. Техните бедра са едновременно за изследване на света и за да бъдат изследвани.

Дневен хороскоп за 23 юли 2024 г.

Козирог: Кости, стави, стареене

Местните представители на зодия Козирог са запалени да създадат солидна основа и да изпълнят план. А това, което им помага в този процес, са здравите им кости и стави, над които владеят. Капачките също са за стареене; и колкото и да мразят остаряването, те са склонни да станат най-мъдрите хора, когато остареят. Тази партида обикновено има фин скелет и най-добрата форма на тялото, когато Сатурн е разположен добре във вашата карта.

Водолей: прасци, глезени

Прасците и глезените са частите от тялото, които владее зодия Водолей. Управлението на тези части позволява на Водолея гъвкавост в живота. Тази гъвкавост е както физическа, така и около изборите и решенията, които правят в живота. Междувременно, подобно на глезените, които свързват тялото със земята, Водолеят също е като човешки посредник за живота на земята и в космоса.

Риби: Ръце, Крака

Най-накрая рибите близнаци Риби се хванаха за ръцете и краката в човешкото тяло. Управлението на тези части на тялото отразява защо местните Риби често са неспокойни. Тъй като е известно, че краката и ръцете влизат в контакт, Рибите също са способни да абсорбират както положителната, така и отрицателната енергия по-бързо от всеки друг. Друг начин, по който Рибите могат да улеснят ръцете и краката си, е като инвестират в грижа за себе си и за своите близки.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес