Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са досадните навици на всеки зодиакален знак?

18 юли 2024, 13:14 часа

Знаем, че не искате да чуете това, но не сте без недостатъците си. В крайна сметка никое човешко същество не е перфектно. Задраскайте това, дори боговете и богините не са безгрешни. Всеки от нас има характеристика, която дразни другия без край. И дори нашите близки не могат да помогнат, но понякога се оплакват. Но винаги има място за подобрение, нали? Астрологията може да помогне за откриването на досадните навици на зодиите. Въоръжени със знанието какво у вас дразни хората, можете да работите, за да подобрите себе си.

Досадните навици на зодиакалните знаци може да не са много очевидни за вас, но те могат да нарушат сделката за много хора там. И със сигурност не искаме да пропуснете приятели и любовници само защото просто не се познавате достатъчно добре.

Ето кои са най-досадните навици на зодиите.

Овен

Най-досадният навик на Овена трябва да бъде пълното им пренебрежение към чувствата на хората. Те са невнимателни, прибързани и откровено груби. Зодията буквално не мисли два пъти, преди да каже нещо, така че може дори да не осъзнае, че може да бъде доста обидно, без дори да се опита. Овенът също може да бъде доста пренебрежителен към мислите и чувствата на хората. Ако наистина слязат от високия си кон, ще видят, че всъщност е доста трудно да бъдат наоколо.

Телец

Бикът е известен със своята упорита жилка. Ако вярват в нещо, никога няма да се съгласят, че грешат, дори и да губят спора. Всеки път ще измислят нелогични твърдения и диалози в подкрепа на своите теории. Егоизмът също може да се счита за един от досадните навици на Телеца. Ако искат нещо, ще отидат да го получат, дори ако това означава, че трябва да стъпят на пръстите на другите, за да стигнат до там.

Близнаци

Близнаците са известни с отличните си комуникативни умения, но за съжаление за тях това предимство е и тяхното падение. Зодията обича да говори с хора и да ги опознава, но често се отдалечава, докато говори с хора. Така че в края на деня, ако ги попитате какво са научили за всеки човек, с когото са говорили, те ще ви кажат празни. Защото наистина те почти не присъстваха в разговора. Те предпочитат да говорят, отколкото да слушат и това е просто досадно.

Рак

Ракът е толкова чувствителен, че е дразнещ. Никога не можете да кажете какво мислите около знака на звездата, защото не знаете какво може да ги разстрои. Раците също могат да бъдат много нуждаещи се и прилепливи в отношенията. Ако им кажете, че имате нужда от пространство, те бързо ще изиграят картата на жертвата и ще ви накарат да се почувствате виновни, че изобщо сте го предложили. Иска ни се Ракът да знае, че това не е начинът, по който карате хората да останат в живота ви, дори напротив.

Лъв

Лъвът вярва, че те заслужават да бъдат център на вниманието по всяко време. Те отчаяно се нуждаят от похвали и отличия и когато не ги получат, се нахвърлят. Досадните навици на тази зодия включват нуждата им всеки път да търсят комплименти. Лъвът вярва, че те са най-добрите и искат постоянно напомняне за това. Може да бъде доста дразнещо да се справите с непрестанните им изисквания.

Дева

Девите са перфекционисти по природа. Така че, предполагаме, че знаете накъде отиваме с това. Досадният навик на зодиакалния знак би бил постоянната им нужда да управляват всичко на микро. Те искат всичко да се прави според тях и всяко отклонение от техните внимателно оркестрирани планове няма да бъде толерирано. Става все по-уморително да си близо до някой, който намира недостатъци във всичко, което правиш.

Везни

Нерешителността на тази зодия е най-лошата й черта. Те имат проблеми с вземането на разумни решения, защото буквално нямат представа какво ще им се отрази най-добре. Везните са онези досадни приятели, които винаги ви молят за съвет, но правят точно обратното на това, което сте ги помолили. Но те ще се върнат при вас с насълзени очи, когато нещата неизменно вървят надолу с тях.

Скорпион

Скорпионите са много интензивни по природа и това е най-досадният им навик. Те не знаят как да приемат нещата леко, дори и шегите. Те могат да се смеят и забавляват с приятелите си в един момент, а в следващия момент ще ги откриете да изчезват, защото някой е наранил тяхното гигантско его. Зодията също не е над манипулирането на хората, за да получат това, което искат. Разбира се, ние не осъзнаваме точно, че сме експлоатирани от тях, но когато го направим, ни кара да искаме да се отдалечим от тях.

Стрелец

Стрелецът обича своята независимост до степен на токсичност. Те ненавиждат да бъдат обвързани толкова много, че изтласкват всички от живота си, без дори да вземат предвид нечии чувства. Вместо да се наслаждават на факта, че някой ги обича, те го смятат за бреме, защото мислят как да се отърват от тях.

Козирог

Caps поставят работата си над всичко. Те са толкова целеустремени, че понякога забравят, че имат живот извън работата. Те предпочитат да прекарат време затворени в офиса си, отколкото да излязат да прекарат време с близки и скъпи хора. Естествено хората започват да приемат, че имат малко или никакво значение в живота си. Карането на хората да се чувстват нежелани е най-досадният навик на Козирога.

Водолей

Водолеите твърдо вярват в идеята, че те са най-умните и най-интелектуалните от всички. Те гледат с пренебрежение на всички и бързо ги омаловажават. Общуването с Водолей обикновено включва показване на знанията им и въртене на очи към вас, когато задавате въпроси. Само да са достатъчно мъдри да разберат, че тази тяхна черта ги прави да изглеждат като гигантски мръсници.

Риби

Рибите живеят в свой собствен измислен свят. Така че разговорът с тях често се чувства като разговор със себе си в огледалото. Всъщност по-лошо, защото поне вашето отражение ви обръща вниманието, което искате. Досадните навици на зодията също включват поемане на проблемите на всички останали. Така че, ако сте техен доброжелател, няма как да не пожелаете те да прекарват повече време в подобряване на себе си и по-малко време в представяне на Майка Тереза.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес