Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слави обяви, че ще прави политически и телевизионен проект

31 юли 2019, 23:28 часа • 17695 прочитания

В последното издание на "Шоуто на Слави" по bTV Слави Трифонов обяви, че ще прави политически проект, който ще се казва "Няма такава държава". Освен това екипът на Слави подготвя и телевизионен проект, който вероятно ще носи името "Седем-Осми", каквото е и наименованието на продуцентската къща на Трифонов (Seven/Еight).

На мен ми пука, на моите колеги, с които имам честта да работя, също им пука. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на "несвободен". Затова ние напускаме bTV. Благодарни сме на bTV и на всички хора, с които сме работили. За нас беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт и ще го стартираме след 15 септември, заяви Трифонов. "Къде и как - ще разберете, уважаеми зрители, вярвам в това и съм сигурен", поясни още водещият. Стана ясно, че девизът на телевизионния продукт ще бъде "Силата е в истината".

Слави върна времето назад, като каза, че екипът му е бил инициатор на референдум, в който са гласували три милиона и половина граждани, но политическата класа се е подиграла с тях. "Политическата класа се направи, че този референдум не е съществувал и се подигра с нас, с всички българи, с българските граждани", категоричен бе Слави. Волята на българите бе пренебрегната и доказахме, че това е така, припомни хронология на събитията около допитването телевизионният водещ.

"Аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва "Няма такава държава", чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон", посочи Трифонов. "Уважаеми зрители, всичко, което съм правил досега, беше заради вас. И всичко, което ще направя оттук-нататък, ще бъде отново заради вас! Уважаеми зрители, за мен беше чест! Благодаря ви!", завърши монолога си Слави.

В началото на предаването

"Искам да ви благодаря, че 4176 пъти ние бяхме заедно!" Това пък бяха едни от първите думи на Слави към публиката в студиото и зрителите пред телевизионните екрани в началото но Шоуто тази вечер (31 юли). "Показах ви огромна част от целия си екип, защото моите колеги са моето семейство. Благодаря ви, трудно ми е да спомена всички 150 души поотделно. Справихте се страхотно! Телевизията се прави с хора, с екип", заяви още водещият.

Как премина последният 4176-ти епизод на Шоуто, четете тук.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес