Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов коментира резултата от двора си и заговори за обединение с опонентите (ВИДЕО)

04 април 2021, 23:46 часа • 12749 прочитания

Първи коментар на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов след обявяването на предварителните изборни резултати. Той направи изявление във Facebook, в което посочи, че хората, ангажирани в изборния процес са свършили огромна работа.

"За първи път работихме така, както трябва да работи една партия, за пети пореден път спечелихме парламентарни избори. Ние пометохме всички", заяви при включването от двора си.

"За мен е най-добре да има максимално голяма представителност в парламента", подчерта още Борисов.

"Имаме поне още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите. В кои градове, колко, колко от образованите, необразованите са гласували за отделните партии. Това също е важно. Искам да си благодаря и на моята партия, разбира се и на колегите от СДС. Моята партия доказа, че и без втори, трети, пети и първи човек могат да се справят прекрасно. Евала им казвам", допълни той.

Борисов призова останалите политически играчи, които ще влязат в новия парламент, към обединение.

"Порадвайте се един, два, три дни и след това помислете кое е стабилно, да видим можем ли да се обединим в името на държавата", каза Борисов и подчерта, че предлага мир, а не война.

"Чувам изказвания „Важното е, че няма Борисов“ – без петел ще съмне! Имате ли по-опитен от мен?! Някой, който да се е справил с 3 кризи – финансово-икономическа, миграционна криза или пандемията сега?" – по този начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира изборните резултати.

"Няма да се справите, нямате експертиза, трябва да се учите – ние имаме огромен потенциал!", подчерта той.

"Аз ви предлагам мир – аз ви предлагам експертите, да направим за България до декември максималните усилия да тръгнем нагоре, тогава вече всичко е ясно", заяви лидерът на ГЕРБ.

Борисов припомни още на тези, които са „спечелили четири-пет, девет процента“, какво е станало с кабинета "Орешарски".

 

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес