Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Събота е ден за футбол, ето и сигурните футболни прогнози за днес (08.03)

09 март 2019, 09:00 часа • 2878 прочитания

В последния ден на рубриката сигурни футболни прогнози записахме добра успеваемост от 2 познати от 3 срещи, но голямата ни цел е, колкото се може по-често, екипът ни от типстъри да успява в 100% от тези свои залози. Задава се богата на събития събота в европейския футбол, ето и сигурните предложения за днес:

17:00 часа: Шефийлд Юнайтед - Родъръм (от The Dalai Lama)

Шефийлд Юнайтед посреща Родъръм в пореден мач от английския Чемпиъншип. Формата на домакините през сезона е добра, а те са с четири победи в последните си четири домакинства. Родъръм е в зоната на изпадащите, като има само седем точки през сезона като гост.

Прогноза: Успех за Шефийлд – 1,40 коефициент.

17:15 часа: Атлетико Мадрид - Леганес (от The Gambling Guy)

Атлетико Мадрид е най-добрият домакин в испанската Ла Лига, като отборът има само едно поражение - от Реал Мадрид. "Дюшекчиите" не са поставени под напрежение, тъй като отборът изостава на 7 точки от Барселона, но един силен финал на шампионата може да помогне на отбора все пак да направи някаква интрига в първенството. Когато липсва напрежение върху отбора, домакинските мачове се печелят лесно и именно това можем да очаква този следобед на "Уанда Метрополитано". Откакто Леганес се завърна в Ла Лига, Атлетико спечели и двата мача (4:0 и 2:0), като подобен ще е развоят и днес. Гостите са в дъното на таблицата в гостувания и от 13 срещи имат 8 поражения. Най-логичният изход е победа за Атлетико.

Прогноза: Победа за Атлетико Мадрид (коефициент 1.45)

21:30 часа: Киево – Милан (от Mr. Corner)

Домакините са на дъното в Серия А с едва 10 точки от началото на сезона и на практика нямат шансове да се спасят от отпадане. Сега тимът на Киево посреща амбицирания отбор на Милан, който отново играе силен футбол, а това се вижда и от резултатите – четири поредни победи в шампионата. Двубоят е отлична възможност за „росонерите“ да затвърдят мястото си в топ 4, след като успяха да се изкачат до третото място в Серия А. Очертава се лесна победа за Милан срещу отбор, който просто няма за какво да се бори в този мач.

Прогноза: Победа за Милан (1.57 коефициент)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес