Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

С какво прякото предаване е удобно, когато следим спорт онлайн?

19 май 2021, 12:35 часа

Прякото предаване на някои от най-атрактивните спортни срещи от Европа и от света безспорно е сред отличаващите се функции на букмейкъри като Bwin (повече за австрийския оператор виж тук: Нострабет с отзив за Bwin), които го предлагат на своите потребители. Live streaming-ът най-просто казано предоставя на зрителите картина в реално време от дадено събитие. Потребителите могат да следят случващото се на живо в различни дисциплини (футбол, бокс, тенис и др.) изцяло през платформата на букмейкъра само с няколко кликвания на мишката. Сега вече нямате нужда от сателитна чиния, кабелна телевизия, месечен абонамент за десетки различни канали и т.н., за да се наслаждавате на любимите си отбори и/или играчи. Но не само това - може да следите важните срещи, докато сте на път, на работа или в магазина, защото платформата на bwin е достъпна и през телефона. Необходима ви е само стабилна интернет връзка и получавате безкомпромисно качество на картината и богато разнообразие в спортната програма.

 

Реклама

Как може да гледате на живо в Bwin?

Необходимо ли е да се заплаща, за да се гледа дадено събитие в реално време? Изисква ли се предварителна регистрация и вход в акаунт? Как да разберем кога дадено събитие е с активен live streaming? Това са все въпроси, които почти всеки потребител си задава, когато за пръв път търси прякото излъчване на дадена среща в платформата на букмейкъра.

За да е достъпна секцията “На живо”, трябва да си създадете профил, който да използвате, когато искате да гледате - затова непременно запомнете името и паролата си. Създаването на залог не е задължително при използването на услугата live streaming, тя е изцяло безплатна като “такса” не се заплаща при гледането на отделните събития. Необходимо е само да заредите сметката си, за да не сте с нулев баланс или ако сте с такъв, то да сте правили залог през последните 24 часа.

За да имате възможност да следите срещите, които ще се излъчват на живо, от компанията са предоставили календар, в който ще откриете всички предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани в реално време. Тях може да разпознаете по бутона “PLAY”, който обикновено стои непосредствено до словесното обозначаване на срещата.

Големината на картината може да се регулира спрямо вашите предпочитания - дали предпочитате да сте изцяло концентрирани в играта, или искате да следите пазарите, които букмейкърът предлага. Гледането на живо ви дава възможност да се възползвате от високите коефициенти за залози на живо. За създаването на успешен фиш допринасят и актуалните статистики с цялата необходима информация, които букмейкърът предоставя на разположение на потребителите постоянно.

Въпреки че все още не може да се похвали с лиценз за България, Bwin e оператор, който от години печели сърцата на хазартните ентусиасти у нас с възможностите, които им предлага. Нормативната уредба възпрепятства компанията да предостави на българските играчи всичките си функции, но пък и тези, които достигат до нас, безспорно не са малко. Дори напротив. Съвсем скоро можем да очакваме разширяване на каталога от събитията, които могат да бъдат гледани на живо, както и още по-голямо разнообразие при залозите. Така че следете отблизо случващото се в платформата на австрийския бранд.

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес