Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рубрика за футболни прогнози: Сигурните предложения от света на футбола

16 януари 2019, 17:39 часа • 4375 прочитания

След като стартирахме секцията "Прогнози", време е да ви представим и рубриките, с които се надяваме да помогнем на любителите на футболните залози да бъдат успешни в сайтове като 7777.bg, където има хиляди предложения на дневна база от света на футбола и останалите популярни спортове в световен мащаб.

Една от рубриките, които ще се стараем да има минимални пропуски, е "сигурни футболни прогнози". Ще я публикуваме между 4 и 7 пъти на седмична база, като честотата ще е по-ниска, когато дойде време за мачове на националните отбори през сезона.

Предложенията ще са между 3 и 6 на дневна база, а коефициентите - между 1.30 и 1.60. Целта е следната - да задържим 70% или повече успеваемост в прогнозите, за да може всеки месец да сме в графа "печалби", а не в графа "губещи".

За да имаме по-сериозна банка, с която да оперираме, ще се възползваме от 100% бонус първи депозит на сайта 7777.bg. Тоест при депозит между 10 и 100 лева получаваме същата сума като бонус от онлайн платформата на Националната лотария.

Във всяка статия ще има и статистика за успеваемостта на екипа, който поддържа секцията. Ще предлагаме различни комбинации между сигурните ни предложения, като ще водим статистика както за общия брой познати срещи от всички футболни прогнози, така и общия брой успешни колонки спрямо всичките ни предложения.

Първото издание на "Сигурни прогнози" ще публикуваме този петък, така че следете секция "Прогнози", за да не изпуснете предложенията ни.

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес