Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-популярните спортове за залози у нас?

02 януари 2022, 10:31 часа • 1507 прочитания

В наши дни ставаме свидетели на завишен интерес към спортните залози в интернет. Не е случайно, че до момента в България има 8 лицензирани букмейкъри, предлагащи на пълнолетните играчи, различни спортове, на които да залагат. Онлайн платформите имат много богати спортни раздели предоставящи им избор на хиляди събития от целия свят. В тази статия ще прочетете, кои са най-известните спортове за залагания у нас и защо са избрани от потребителите.

Футболни залози

Футболните залагания са най-честият избор на играчите. Немалка част от българите залагат на футбол от Европа или други части на света. Клиентите на букмейкърите търсят високите коефициенти и полезните опции за залог. Естествено, за да си помогнат при прогнозирането на двубоите, четат редовно спортните новини и се интересуват от всичко свързано с отбори, играчи и треньори. Популярността на футбола е огромна и е нормално той да бъде избран от залагащите.

Тук е добре да обясним, че повечето сайтове за залози у нас, предлагат възможност за прогнозиране, както на мачовете от родните ни шампионати, така и на срещи от Англия, Италия, Франция, Испания, Германия, Нидерландия и още държави. В това разнообразие се крие и отговорът, защо футболната игра привлича погледите на все повече хора към днешна дата.

Залагане на бокс

Боксът е един от харесваните спортове в страната ни. Имаме наистина добри боксьори, които са демонстрирали качествата си през годините. Не само българските състезатели обаче се харесват на аудиторията в държавата. Феновете следят и останалите бойци в световен мащаб и въобще не се притесняват да упражняват правото си да залагат в нета. Печелят онези букмейкъри, които са готови да дадат високи ставки и поне няколко начина за залагане. Предпочитани са пазарите за краен победител, победа в рунда, ще победи ли боксьора с нокаут и още някои възможности.

Баскетболни залагания

Разбира се, баскетболът също попада в класацията. Имайки предвид многобройните фенове на мачовете от Националната баскетболна асоциация, Евро лигата и Евро купата, е обичайно тези първенства и турнири да бъдат в полезрението на залагащите. В този ред мисли, хазартните оператори отделят подобаващо внимание на баскетболната игра и я поставят в сайтовете си. В много случаи можем да се натъкнем на компании представящи наистина изгодни оферти за залози на баскетбол. В същото време в спортните раздели има събития от всяка точка на света.

Тенис залози

Тенисът не може да не присъства в бетинг платформите. Всеки уважаващ себе си букмейкър, е поставил на страниците си най-популярните турнири по света и у нас. На разположение са събития  от Големия шлем, Купа Дейвис, Чалънджър, Фед Къп и още много. Тенисът на корт нашумя и покрай брилянтните изяви на нашенеца Григор Димитров, който е познат в цялата планета.

Други спортове

Разбира се, има и още спортни дисциплини, на които се залага. Хокеят, зимните спортове, снукърът и голфът също се радват на свои привърженици. Каквото и да си говорим обаче, е нужно да си спомним, че става дума за хазартни развлечения, а те често водят до загуба на пари. Водейки се от тази истина, е добре да бъдете разумни, когато решите да се позабавлявате в някоя от бетинг платформите. В края искаме да ви пожелаем здраве и късметът да бъде винаги с вас. 

Илиана Симеонова
Илиана Симеонова Отговорен редактор
Новините днес