Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъжд от голове: Футболните прогнози за мачовете, в които ще валят попадения

09 март 2019, 11:25 часа • 1437 прочитания

Головете са любими на футболните фенове. Освен ако някой не е заложил да няма попадения, всички искаме да видим драматични мачове и много голове, затова и рубриката "дъжд от голове" търси различни футболни прогнози върху мачовете, в които нашият екип от типстъри очаква да валят попадения. Ето ги и предложенията за събота:

Не пропускайте възможността да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лева (18+).

16:30 часа: Борусия Дортмунд – Щутгарт (от Mr. Corner)

По-рано през седмицата Борусия Дортмунд отпадна от Шампионска лига, а сега основната цел пред тима на Люсиен Фавър остава първенството, където битката с Байерн е изключително ожесточена. Борусия няма право на повече грешки, а „жълто-черните“ със сигурност ще се развихрят пред слабата защита на Щутгарт, особено на свой стадион. Гостите също има за какво да се борят – тяхното оцеляване в Бундеслигата. И двата отбори са способни да бележат голове, а това е видно и от сблъсъците помежду им – последните 11 срещи са завършили непременно с над 2,5 гола в мача, като седем пъти е имало поне четири гола в срещата.

Прогноза: Над 2,5 гола (1.53 коефициент)

17:00 часа: Арброут - Стенхаусмуър (от The Dalai Lama)

Арброут посреща Стенхаусмуър в мач от 28-ия кръг на шотландската Лига 1. Арброут са лидер във временното подреждане с 60 точки, докато гостите са последни с 24 пункта. Разликата в класите е огромна и домакинът трябва да завоюва трите точки. Арброут обаче получи шест гола в последните си девет домакинства, докато Стенхаусмуър вкарва в 10 от 16-те си загуби в лигата. Двата отбора играха три пъти през сезона досега, като домакините спечелиха всеки един от срещите, докато гостите се разписаха във всеки един мач помежду им. Спокойно може да се търси както победа за домакините, така и много голове в двете врати.

Прогноза: Над 2.5 (коефициенет 1.61)

17:00 часа: Лестър - Фулъм (от The Gambling Guy)

В 4 от последните 5 мача между двата отбора имаше 3 или повече гола. Мачовее между двата тима често са много резултатни, а в последните 5 мача на Лестър 4 пъти видяхме 3 или повече гола, докато в тези на Фулъм - 3 от 5. За гостите мачът е от сериозно значение, тъй като имат едва 1 победа в последните 9 мача. Лондонският тим ще излезе в атакуваща формация и ще търси победата, докато Лестър е отлично атакуваща селекция, но с много пробойни в защита.

Прогноза: Над 2.5 гола (коефициент 1.70)

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес