Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всичко, което трябва да знаете, за Григор Димитров - Новак Джокович в България

15 септември 2024, 11:41 часа • 3592 прочитания

Може би най-великият тенисист в историята Новак Джокович идва в България да играе тенис за пръв път в легендарната си кариера, а единственият виновник за това е Григор Димитров

Ракета №1 на България за всички времена и бившият №1 в световната ранглиста ще се дуелират за кеф на милиони в зала "Арена София", където ще се проведе големият сблъсък под формата на демонстративен двубой.

ВИЖТЕ: Григор Димитров - Новак Джокович: Информация за билети, ТВ излъчване, дата, час и всичко, което ви е необходимо тук

Григор Димитров срещу Новак Джокович

Това ще е първият двубой на Гришо от 2022 година насам, когато беше част от ATP 250 в София. Оттогава насам той се е прибирал, за да се види със семейството си, но не и да играе тенис. 

За Новак Джокович пък това е второ посещение на страната ни, след като преди повече от десетилетие той бе у нас за снимките на "Непобедимите 2". 

Мачът представлява огромен интерес за българските фенове, като пълна информация за дата, час, ТВ излъчване, билети и всичко за Григор Димитров - Новак Джокович четете тук! 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес