Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Рекордът се пече - баснословна е сумата, спечелена от Гришо през 2024 година до момента

23 юли 2024, 19:20 часа • 1265 прочитания

Тенисист №1 на България Григор Димитров запази позицията си в топ 10, въпреки че се контузи по време на Уимбълдън. Нещо повече - с представянето си до момента през година има всички шансове да се изкачи още по-нагоре в ранглистата, както и да се озове на Финалния Мастърс тази година. 

Родният представител записа първа титла от 2017 година насам, а освен това игра няколко финала, включително и на турнир от сериите ATP 1000. В Маями той загуби от Яник Синер, но спечели над 500 хиляди долара от наградни фонд в турнира. 

Има потенциал 2024 да е най-силната за Григор Димитров

Рекордната година за Григор Димитров 

До момента Димитров няма по-успешна година от 2017. Тогава той завоюва няколко титли, най-ценната от които на Финалния Мастърс в Лондон. Тогава той достигна до №3 в света, а освен това грабна чек за над 2 милиона долара. 

През 2017 година той си генерира над 5 милиона долара в печалби от турнири, като до момента не е докосвал това постижение отново. Сега обаче изглежда има шанс да се доближи, ако продължи с извънземните си изяви - колко пари е заработил Григор Димитров до момента през 2024 година ВИЖТЕ ТУК! 

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес