Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Надал не е радостен, че Ноле съществува: Обичам предизвикателства, но не съм глупав (ВИДЕО)

12 юли 2024, 15:34 часа • 1337 прочитания

Живата тенис легенда Новак Джокович отдавна е записал своето име със златни букви в историята на спорта. Той е носител на рекордните 24 титли от Големия шлем. Сърбинът е бил класиран като номер 1 в света за рекордните общо 428 седмици за рекордните 13 различни години и е завършвал като номер 1 в края на годината рекордните осем пъти.

Какво мисли елитът на тениса за човека на рекордите Новак Джокович?

Човекът на рекордите - така бихме описали Ноле, чийто най-голям съперник в кариерата ще остане Рафаел Надал. Преди години испанецът разсмя журналисти с изказване на Джокера. Рафа, който многократно е казвал, че обича предизвикателствата, бе попитан дали се радва, че Новак съществува.

ОЩЕ: Роджър Федерер с изненадващо признание за Джокович

Пас към миналото

Рафа обича предизвикателствата, но не е глупав

"Дали се радвам, че Джокович съществува? Не (смее се). Обичам предизвикателствата, но не съм и глупав", каза Надал, за да разсмее всички журналисти в залата. В други свои интервю Надал споделя: "Джокович е като машина в ментално отношение. Имаме различни характери с него. Всеки е намерил своя път към успеха."

Тенис звезди като Александър Зверев и Даниил Медведев определят Новак Джкович като номер 1 за всички времена. Какво е мнението на други състезатели за сърбина може да видите във видеото:

ОЩЕ: Маестрото на провокациите: Джокович пак се захвана с публиката на Уимбълдън (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес