Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме 1/2-финалите на US Open 2024?

06 септември 2024, 14:05 часа • 2481 прочитания

Тази вечер (6 септември) предстои да се изиграят двата полуфинала при мъжете на Откритото първенство на САЩ. Първи на корта ще излязат световният номер 1 Яник Синер и британецът Джак Дрейпър. След тях ще се изиграе и американският дуел между Тейлър Фриц и Франсис Тиафо.

Яник Синер - Джак Дрейпър | Тейлър Фриц - Франсис Тиафо

Двубоят между Синер и Дрейпър започва в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен по "Евроспорт". Срещата между Фриц и Тиафо пък трябва да започне в 2:00 часа след полунощ. И този сблъсък ще бъде излъчван пряко в ефира на Eurosport.

Яник Синер

Синер се надява да спечели втора титла от Големия шлем през сезона след триумфа на Australian Open. Той се намира и в трудна психологическа ситуация заради допинг скандала, който се развихри в дните преди US Open. Негов съперник е младият Дрейпър, който е без загубен сет в турнира.

Тейлър Фриц пък успя да отстрани Александър Зверев и сега ще се надява да стигне финал на домашния US Open. Тиафо пък не игра цял мач на четвъртфиналите, след като неговият съперник Григор Димитров се отказа в четвъртия сет заради контузия.

Големият финал на US Open ще се състои в неделя - 8 септември. Следете още тенис новини в Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес