Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъжд отложи мача на Григор срещу Зверев за по-удобен час за гледане

15 август 2023, 10:41 часа • 1412 прочитания

Първият мач на Григор Димитров на Мастърс турнира в Синсинати бе отложен поради дъжд. Българинът трябваше да премери сили с Александър Зверев около 2 през нощта в понеделник срещу вторник, но срещата не се състоя заради дъжд.

Кога започва мачът на Григор Димитров срещу Зверев

Така мачът на Гришо бе преместен за вторник вечер, а с това и часът за гледане на мача стана по-удобен за българските фенове у нас. Програмата на Централния корт започва в 18:00 часа българско време с мача Тейлър Фриц - Иржи Лехечка, а след това - не преди 19:30 часа, излизат Себастиан Корда и Борна Чорич.

Григор Димитров

Корда и Корич започнаха срещата помежду си, но бе прекъсната при резултат 7:6(5), 4:3. След доиграването на този мач на корта ще излязат и Григор Димитров и неговият съперник Александър Зверев. Ако няма дъждове, мачът между тях се очаква да започне след 20:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи Димитров - Зверев в Синсинати

Двубоят между Григор Димитров и Александър Зверев ще бъде излъчен пряко в ефира на Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате, можете да проследите Димитров - Зверев НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес