Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джокович се радва, че феновете са срещу него

07 юли 2023, 10:44 часа

Сръбският тенисист Новак Джокович се радва, когато феновете са срещу него. Това заяви самият той пред изданието „Tennis Majors“. Носителят на 23 титли от Големия шлем заяви, че колкото повече привържениците се настройват срещу него, толкова по-добре. Днес Джокович ще се изправи срещу Станислас Вавринка в третия кръг на Уимбълдън.

Реклама

Жокера е категоричен, че когато феновете на трибуните са срещу него те събуждат победителя в сърбина. Той сподели, че не желае да играе във враждебна среда, но няма какво да направи, тъй като на повечето му мачове привържениците на тениса подкрепят неговите съперници.

Феновете събуждат победителя в него

„Феновете ми правят услуга. Колкото повече се настройват срещу мен, толкова по-добре. Те събуждат в мен това, което може би не искат да видят - победителят. Разбира се, искате повечето трибуни да са на ваша страна".

"Не искам да играя във враждебна среда. Но се оказа, че в повечето мачове феновете подкрепят съперниците ми. Това е моята съдба и това е добре. Понякога ми е по-трудно да се примиря с това, понякога не разбирам реакцията на феновете, но те имат право“, обясни Джокович.

Снощи пък първата ракета на България Григор Димитров се класира за третия кръг на Уимбълдън.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес