Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Димитров ще вгорчи живота на Надал

20 януари 2014, 12:01 часа
Реклама

Григор Димитров не само се класира за исторически четвъртфинал на Australian Open, но и гледа със самочувствие на предстоящия сблъсък с Надал в сряда. Българинът определено доказа, че не само заслужава този четвъртфинал, но и трябва да продължи до края на турнира.

Реклама

"Развълнуван съм от победата. Много съм щастлив, че достигнах до четвъртфиналите. Това обаче в никакъв случай не ме задоволява. Искам още. Работих здраво през последната година и особено в подготовката за този сезон. Хубаво е да видиш резултата", каза Димитров.

"Чувствам се добре физически. След всеки мач имам възстановителни процедури, но това е нормално. Засега всичко с моето тяло е наред", сподели още българският тенисист.

"Очаквам с нетърпение този мач. Искам да стигам напред в турнирите, за да играя в такива срещи по-често. Все пак към това се стремя. В крайна сметка обаче това е просто поредния двубой", коментира Димитров.

"Всички знаят кой е Рафа. той е спечелил много турнири. Изключителен боец. Аз обаче искам да покажа, че заслужавам да играя срещу тенисисти като него. Имали сме тежки срещи в миналото, но сега нещата ще бъдат различни. Доволен съм от играта си досега, така че шансовете ми са добри", допълни Димитров, цитиран от БТВ.

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес