Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Столична община за ремонта на бул. "Владимир Вазов": Недопустимо!

18 юли 2016, 14:07 часа • 2047 прочитания

В момента тече проверка на място, която ще установи как се извършва ремонта и кой е допуснал това да се случи. Недопустимо е! Така служител на Столична община коментира пред репортер на Actualno.com скандалния ремонт на бул. "Владимир Вазов" в София.

Припомняме, че по-рано днес "Спаси София" сигнализира за нескопосано асфалтиране на тротоара. Булевардът е най-амбициозният и мащабен ремонт на Общината през тази година, струващ колосалните 13,5 милиона лева.

От сдружението напомнят, че в правомощията на Столичната община (и нейно задължение) е незабавно да нареди на изпълнителя да преправи некачествените настилки за своя сметка.

"Бихме искали да призовем и всички общински съветници в Столичния общински съвет да обръщат по-сериозно внимание на проблемите с инфраструктурата, да следят за качеството и да изискват корекции и санкции навреме. Тяхната функция не е да гласуват под строй в залата, а да бъдат очите и ушите на софиянци", написаха още от сдружението.

От столична община допълниха, че проверката ще установи как точно е организирана работата и кой е допуснал да се стигне дотук.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес