Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-големи от парите: Марчо Паунов от Антарктика до небето в Родопите (ВИДЕО)

07 юни 2024, 10:00 часа • 14757 прочитания

Марчо Паунов - запомнете това име, защото този човек тепърва ще ни показва какво е да си смел, предприемчив и да не се страхуваш от непознатото, а напротив - да го изучаваш и опитомяваш. Той е човекът, който може да ви научи да летите!

В новото видео от поредицата "По-големи от парите" на "България на длан" и Credissimo ви представяме историята на Марчо, който покорява Антарктика и създава първия алпийски тролей в Родопите.

Марчо - човекът, който създава спомени

Снимка: България на длан

Любовта към природата у Марчо съществува през целия му живот. Роден в Чепеларе, планината за него е част от ежедневието и от ученик се занимава с катерене и спелеология. Ясно е, че обича приключенията и когато получава покана да се присъедини към научната ни експедиция до Антарктика, той веднага приема. Там Марчо помага да се построи новият лабораторен блок.

Марчо е създателят и на първия алпийски тролей през 2013 г. в Родопите. Идеята на съоръжението е да дава на хората усещането за чист полет сред природата. Следва реализирането на още по-голям алпийски тролей с доста по-висока скорост и на по-голяма височина.

Гледайте цялото видео с Марчо Паунов и ще се убедите, че когато човек влага сърцето и душата си в нещо, той непременно постига успех. От Родопите до Антарктика и обратно - Credissimo подкрепя хората с големи идеи в рамките на кампанията "По-големи от парите".

Гледайте всички видеа от поредицата "По-големи от парите".

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес