Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-абсурдните научни открития на 2012

27 декември 2012, 10:55 часа •
Реклама

Не само в България, а и навсякъде по света, учените непрекъснато се оплакват от хроничен недостиг на средства. И наред с това, продължават да харчат пари, за да докажат очевидни факти...

Бизнес изданието Business Insider обобщава Топ 10 на най-абсурдните проекти за „откриване на топлата вода” през 2012 година.

Добрите партньори са и добри родители - откритие №1 в списъка. Сигурно вече го знаете от баба си – ако си избереш добър мъж, той ще е и добър баща. Изглежда обаче някои учени не се доверяват на сляпо на съветите на възрастни роднини и на 6-ти декември в Personality and Social Psychology Bulletin психолози излязоха със „сензационното” откритие, че сътрудничеството и комуникацията, които са толкова важни при изграждането на една връзка, са ключови и за представянето ни като родители.

Всички искаме секси гадже е друга интересна научна констатация.

Сигурно не вярвате на приятеля си, който твърди, че никога не поглежда бюста, а търси духовното у една жена? Е, прави сте. Според проучване, публикувано през януари, всички търсим секси партньор – колкото и да е важен характерът, красотата наистина отваря вратите в любовта.

Кои са останалите "шокиращи" научни открития, може да прочетете в Expert.bg.

Васил Хаджийски
Васил Хаджийски Отговорен редактор
Новините днес