Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Мадан плаща първите семестриални такси на отличници

13 септември 2021, 14:37 часа • 5355 прочитания

Кметът на Мадан Фахри Молайсенов плаща първите семестриални такси на отличниците от общината. Днес той посрещна двама първенци от тазгодишния випуск на средните училища.

„Поводът за срещата бе подетата от мен инициатива, която вече се реализира за девета поредна година, а именно с лични средства да заплатя пъpвите ceмecтpиaлни тaĸcи във виcшeтo yчeбнo зaвeдeниe, в ĸoeтo вceĸи eдин oт тяx e избpaл дa пpoдължи oбpaзoвaниeтo cи“, съобщава градоначалникът.

 

 

С най-висок успех за 2021 от СУ„Отец Паисий” e Александър Кичуков, който завърши средното си образование с успех 5,95. Младежът ще продължи да учи в ПУ „Паисий Хилендарски” в гр. Пловдив, като се е насочил към IT- сферата, специалност „Софтуерно инженерство“.

Първенецът на ПГ „Васил Димитров“ за 2021 г. е Емануил Павлов с успех 5,80 . Той е избрал да учи софтуерни технологии и дизайн също в ПУ „Паисий Хилендарски”.

 

 

„Поздравявам още веднъж младежите за постигнатите успехи до тук, като им пожелавам да бъдат здрави и все така първенци във всички бъдещи начинания. Искрено се надявам един ден по-знаещи и можещи, да се върнат в Мадан, защото те и всички млади хора са неговото бъдеще“, заяви Молайсенов.

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес