Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мила родна картинка – в Никола Козлево който и да избереш за кмет, все е зле

21 ноември 2016, 09:30 часа • 6920 прочитания

Не е морално общинските служители в Никола Козлево в работно време да ходят да работят на частно на магазина на кмета на общината Ешреф Вели Реджеб. Дали е законно – трябва да решат съответните органи. Това заяви председателят на Общинския съвет на Никола Козлево и представител на ГЕРБ Стефан Стефанов. Той не можел да твърди, че действията на Реджеб са незаконни, след като беше попитан какво гласят наредбите.

Може би ще искаме пълен отчет от общинската фирма, но сега предварително не мога да коментирам, каза общински съветник от БСП пред Нова телевизия. Представител на ДПС пък коментира, че това не говорело добре за управлението на общината и обясни, че ДПС иска оставката на Реджеб. Припомняме, че Турхан Каракаш,предишният кмет на Никола Козлево, беше от ДПС и си беше купил служебна кола за 50 000 лева, която уж трябваше да бъде продадена и парите да бъдат възстановени, но тя продължава да е част от общинския автомобилен парк.

Днес съм в отпуска, ще кажеш ли нещо друго, ехидно коментира шофьорът на буса, който всеки ден в продължение на месец и половина в работен ден караше колегите си от общината да работят на магазина на кмета в Шумен, без те да са в отпуск. Синът на кмета пък показа грамоти за добър работодател. А друг от събралите се на площада обяви, че магазинът в Шумен бил негов, а не на кмета, който „можело да се бърка”. Той се възмути, че не му дават да говори пред камера и обяви, че имал договор, но не го показа.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес