Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Завръща ли се Том Холанд в четвъртата част на "Спайдърмен"?

23 април 2024, 08:42 часа

Том Холанд потвърди, че със сигурност ще се завърне за четвърта част от филмите за Спайдърмен, съобщи изданието "Daily Mail".

27-годишният актьор се превъплъти в образа на супергероя на Marvel в три филма - "Завръщане у дома" от 2017 г., "Далеч от дома" от 2019 г. и "Няма път към дома" от 2021 г. Том се е снимал и в "Капитан Америка: Гражданска война", "Отмъстителите: Безкрайна война" и "Отмъстителите" в ролята на "приятелски настроения супергерой от квартала".

Още: Спайдърмен призна, че е бил роб на ужасен порок

Подробности за четвъртия "Спайдърмен"

Снимка: Getty Images

А сега актьорът разкри вълнуващата новина за следващия проект за Спайдърмен по време на участието си в Международния филмов фестивал Sands в Сейнт Андрюс, Шотландия. "Простият отговор е, че винаги ще искам да правя филми за Спайдърмен. Дължа живота и кариерата си на Човека-паяк. Така че простият отговор е "да". Винаги ще искам да правя още", каза той.

Режисьорът Сам Рейми наскоро отговори на слуховете, че Том може да се завърне в предстоящия филм, но заяви, че не е чул нищо официално от Marvel за проекта, съобщава БГНЕС.

Славата на Спайдърмен далеч не започва от филмите за супергероя, а още с появата на комиксите с него. В началото на 2024 г. именно комикс с Човека-паяк от 1963 г. бе продаден за рекордна сума.

Още: Том Холанд скъсва със социалните мрежи, вредят на психичното му здраве

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес