Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заедно или разделени: Как Джей Ло и Бен Афлек празнуваха 4 юли? (СНИМКИ)

06 юли 2024, 21:31 часа

Дженифър Лопес и Бен Афлек, който наскоро изнесе вещите си от семейното им имение, прекараха Деня на независимостта 4 юли отделно.

Лопес се отправи към Хамптънс близо до Ню Йорк, а Бен прекара деня с децата си в Лос Анджелис. 51-годишният Афлек бе уловен от папараците с дъщерите си Вайълет и Серафина. Актьорът обядва с децата си в японски ресторант и изглеждаше по-щастлив от обикновено. Той не спря да се усмихва и да прегръща голямата си дъщеря от Дженифър Гарнър, без да се смути от фотографите.

Междувременно съпругата на Бен - 54-годишната Дженифър Лопес, прекара празника в Хамптънс в компанията на вокалния треньор Стив Маки. Може би на фона на проблемите в брака си певицата, която отмени световното си турне уж поради семейни проблеми, реши да се отдалечи от градската суматоха и да се занимава с музика. "Честит Четвърти юли!", подписа Дженифър снимката, позирайки на фона на цветно поле.

Още: За 4 юли: Радев поздрави Байдън и призова за по-силни съюзнически отношения със САЩ срещу кризите

Любовта на Джей Ло и Бен

Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха през 2022 г. Напоследък в интернет активно се обсъждат слухове за брачни проблеми между актьорите. Двойката наскоро обяви за продажба общия си дом, който закупиха малко след сватбата си, а Афлек беше забелязан няколко пъти без брачната си халка. Освен това актьорът изнесе вещите си от къщата на Лопес, докато тя беше в Европа.

Феновете на певицата забелязаха, че на фона на проблеми във връзката Дженифър е отслабнала много, а за Бен се твърди, че отново е започнал да пие. Инсайдери съобщават, че двойката се опитва с всички сили да спаси връзката си. Наскоро Лопес поздрави съпруга си за Деня на бащата и дойде с него на дипломирането на 18-годишната му дъщеря Вайълет.

Бен Афлек беше женен за актрисата Дженифър Гарнър от 2005 до 2018 г. От брака си имат три деца: дъщерите Вайълет и Серафина и синът Самуел. За Дженифър Лопес бракът с Афлек стана четвърти пореден. Певицата има две деца: Ема и Макс от третия си съпруг Марк Антъни, припомня БГНЕС.

Още: Мистерия: Върна ли се Дженифър Лопес при Бен Афлек в Лос Анджелис след ваканция в Европа?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес