Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За първи път: "Ергенът" обяви кастинг за ергени (ВИДЕО)

22 юли 2024, 10:42 часа

bTV пусна промоционален клип, от който стана ясно, че телевизията е взела решение за първи път да избере чрез кастинг мъжа, който ще се впусне в търсене на своята половинка в предаването "Ергенът". До момента ергенът се избираше предварително от продукцията, а кастинг имаше само за жените, които ще се борят за сърцето му. Видеото определено се превърна в новина, която сложи край на въпроса дали ще има нов сезон, както доскоро се спекулираше

Още: Кандидат за депутат ли е новото гадже на Алек от "Ергенът"?

Сезон 4 

В мрежата се говори, че от продукцията се обявили кастинг и за самия ерген като ход, чрез който да се внесе яснота, че шоуто не върви по определен сценарий и екипът на предаването не се меси в отношенията между участниците. Идеята е да се покаже, че чувствата и емоциите между жените и избрания главен герой са истински и неподправени, без някой да играе роля.

И трите сезона досега бяха изключително различни, а краят на всеки от тях предизвика много дискусии и реакции. В новия четвърти сезон ще разберем какви ще бъдат мъжете, които ще се запишат за кастинга, и кой ще е следващият ерген. 

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: "Игри на волята" посреща 5 племена на 3 чисто нови арени (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес