Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Всичко е както преди": Дъщерята на Брус Уилис с откровен разказ за баща си

30 май 2024, 12:48 часа

Брус Уилис изчезна от светлините на прожекторите и заживя живот на семейна изолация. Причината я знаем всички - фронтотемпорална деменция, която е нелечима. Покрай "скриването му" от обществения живот обаче започнаха да изскачат различни спекулации - дали е добре, дали изобщо разпознава близките си и как прекарва дните си. Е, най-достоверната информация идва директно от неговото семейство.

В интервю за "Today" Румър Уилис - една от дъщерите му, разказва как баща ѝ се държи с внучката си. "Толкова е добър. Лу точно започна да прохожда и все тръгва към него. Мило е, защото той все пак е "женски татко". И отношенията му с неговата внучка "отключват" онова държане между баща и дъщеря. Много е мил с нея. Виждала съм го как се държи с по-малките ми сестри. А сега виждам как всичко отново е както преди.".

Още: Дъщерята на Брус Уилис е диагностицирана с аутизъм (ВИДЕО)

Болестта на Брус и отношението на хората

Снимки: Getty Images

Румър Уилис споделя още, че е трогната от отношението на хората. "Спират ме на улицата или на летището - навсякъде, и страшно мило споделят колко го обичат, какво голямо влияение е оказал той в живота им. А някои ме спират, само за да изразят своята любов и подкрепа на цялото ни семейство. Всичко това ме кара да се чувствам горда дъщеря, защото виждам колко много любов получава баща ми."

Още: Съпругата на Брус Уилис избухна: Стига сте плашили хората с глупавите си заглавия

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес