Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Владо Карамазов стана жертва на измамници от Африка (СНИМКИ)

10 юли 2024, 15:28 часа

В последно време много звезди станаха жертва на измамници в онлайн пространството. Подобно на жената на Ваня Джаферович - Евгения, чието име използваха измамници в социалните мрежи, актьорът Владимир Карамазов също стана жертва на мошеници онлайн. 

Ето как 

Владимир Карамазов разкри в своя Facebook профил, че за последната седмица името му три пъти е било замесено в измами в социалните мрежи. "Тези фалшиви профили взеха много да ми писват. През последната година животът ми се върти всекидневно около тях" - написа Карамазов. Той обясни, че не е трудно да различим кой профил е фалшив. "Те са скалъпени, слагат картинки на синята отметка, която посочва истинските профили. Но тази отметка, ако е истинска, е до името на профила, не е картинка", написа актьорът и уточни, че става въпрос за хакери от страни в Африка.

Още: Неочакван завой: Владимир Карамазов се снима по бельо (СНИМКА)

"Директно ги блокирайте, защото всъщност вие сте жертвите. Чувал съм за схемите им и как събират последователи за гадни цели. От вас се иска само 15 секунди да помислите. Това е. Ако помислите 15 секунди и видите профила, веднага ще разберете че е фалшив" - посъветва Карамазов последователите си. Ядосан от неприятната ситуация той отбеляза, че има три профила – "един личен, една страница и една фотографска страница", като посочи, че няма намерение да прави нови. 

Мили хора. Тези фалшиви профили взеха много да ми писват. През последната година живота ми се върти всекидневно около...

Posted by Vladimir Karamazov on Sunday, July 7, 2024

Още: Владимир Карамазов спечели престижна фотографска награда за изящен портрет (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес