Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктория и Дейвид Бекъм подариха на 12-годишната си дъщеря скандално скъпа чанта (СНИМКА)

12 юли 2023, 17:40 часа

Единствената дъщеря на звездната двойка Виктория и Дейвид Бекъм - Харпър Севън, навърши 12 години. Разбира се, майка ѝ побърза да сподели всички подробности около щастливото събитие и с милионите си почитатели в социалните мрежи, публикувайки клип с колаж от снимки и видеа на момичето си. На част от кадрите Харпър позира и с небезизвестния си баща, който никога не е крил, че дъщеря му е най-голямата му слабост.

"Честит рожден ден, мило дете. Не мога да повярвам, че Харпър Севън вече е на 12. Толкова много те обичаме. Ти си ни всичко", е текстът, който Виктория написа към публикуваното видео.

Снимка: Victoria Beckham/Instagram

Видеото на Виктория се появи в мрежата само няколко дни, след като през уикенда цялото семейство Бекъм организира брънч парти за Харпър в лондонското кафе Prada. Щастливата майка и този път не пропусна да сподели в профила си в Instagram няколко кадъра от събитието. Именно в тях почитателите на госпожа Бекъм забелязаха, че малката рожденичка е била облечена с ефирна сатенена рокля, съчетана с цветни маратонки и мини чанта на Prada, подарък от родителите ѝ, която в английската столица се продава за 2100 паунда, пише Dir.

ОЩЕ: Дейвид Бекъм се мъчи да прави палачинки, жена му му се подиграва (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес