Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктор Стоянов: Много, много съжалявам, че участвах в "Ергенът"

05 юни 2024, 18:10 часа
Реклама

Виктор Стоянов, който бе първият участник в "Ергенът" и оттогава популярността му се увеличи значително, призна, че много съжалява, че се е съгласил да участва. Това той каза в интервю за предаването "Преди обед" по bTV.

Макар темата на разговора да беше новината, че се е завърнал от Китай със сертификат за провеждане на състезания с Драконови лодки, темата очаквано се премести и към личния му живот. Виктор сподели, че откакто е участвал в "Ергенът", личният му живот практически е изчезнал, защото всичко, което се случва с него, моментално става публично достояние.

На въпрос дали съжалява, че е участвал в романтичното предаване, Виктор каза: "Да, много, много!".

Още: Виктор Стоянов от "Ергенът" се завръща към спорта. Ето какво е новото му поприще (СНИМКИ)

Какво мисли Виктор за Алек

Снимка: bTV

"Имам съпричастност към Алек от гледна точка на това, че знам какво е всички да те следят в момента и да си в устата на всеки втори българин. Но не одобрявам развитието на ситуацията по никакъв начин. За мен това не беше ок. Мога много неща да кажа, но смятам, че всички други хора вече са го направили и не искам да съм поредният хейтър.", каза Стоянов по повод финала на "Ергенът" 3, в който Алек Младенов не избра нито една от участничките.

Още: Участвал ли е Виктор Стоянов в "Ергенът" срещу хонорар?

И все пак, преди време Виктор каза много ясно какво мисли за скандалния финал на "Ергенът" 3.

Съжалява ли за участието си в Dancing Stars?

Снимка: Viktor Stoyanov/Instagram

Виктор коментира и участието си в танцувалната надпревата, която беше спечелена от д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков. За това свое телевизионно приключение обаче Виктор категорично заяви, че не съжалява. "Смятам, че дори стигнах твърде далеч. За мен това беше изключително вълнуващо преживяване и страхотно предизвикателство. Никога не съм умеел да танцувам", сподели Стоянов и за финал призна, че би участвал в ново шоу, стига и то да е така позитивно.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес