Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Викнаха полиция на Бритни Спиърс, причината е шокираща!

27 януари 2023, 21:20 часа

Феновете на поп принцесата Бритни Спиърс сериозно се разтревожиха за здравето ѝ. Акаунтът ѝ в Instagram отново изчезна, което предизвика масова истерия сред почитателите на певицата. Феновете на Бритни толкова се притеснили, че се обадили в полицията и изпратили патрул до дома на идола си.

Източници от полицията съобщават пред TMZ, че Бритни е изтрила акаунта си в Instagram – нещо, което е правила много пъти. По някаква причина обаче феновете започват силно да се тревожат, смятайки, че изтритият акаунт означава, че психическото здраве на Бритни отново е застрашено. Затова се обаждат в полицията. 

Полицаите, които са се отзовали на сигнала, преценяват, че Бритни Спиърс не е в опасност, но не става ясно дали са говорили директно с нея или някой друг ги е уверил, че тя е добре. По-късно самата Спиърс коментира инцидента с думите: "Обичам и обожавам феновете си, но този път нещата отидоха твърде далеч и личното ми пространство беше нарушено. Полицията никога не е влизала в дома ми, а когато дойдоха пред входната врата, бързо разбраха, че няма проблем, и веднага си тръгнаха. През този период от живота ми искрено се надявам обществеността и моите фенове, за които толкова много ме е грижа, да уважават личния ми живот занапред.", завършва русокосата изпълнителка на хита "...Baby One More Time". 

Инцидентът се случва само няколко дни, след като Бритни обяви, че сменя името си.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес