Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

13 май 2024, 10:46 часа

Валерия Дакова беше най-младата участничка в тазгодишния сезон на "Ергенът". На крачка от финала тя не получи роза от Алек Младенов, а той определи последните три финалистки. В предаването "Преди обед" Валерия разказа за емоциите и паник атаките по време на участието си.

Още: Екатерина от "Ергенът" с неочаквано признание за две от другите участнички (ВИДЕО)

Валерия за "Ергенът"

Младото момиче, което беше в основата на много от скандалните събития в Имението на любовта, сподели за впечатленията си от Алек. "Изкусителката Валерия се изпари вчера, но си има и доста причини за това. Не може Алек да ми казва "Трябваше да помислиш за нашето общо бъдеще", при положение че същата сутрин го видях в едно легло с друга жена."  – разказа Валерия.

Още: Алек от "Ергенът" се събужда с жена до себе си: Но дали е от финалистките?

Тя обясни, че няма как да пренебрегне себе си заради човек, когото не познава толкова добре. Въпреки това тя признава, че между нея и ергена е имало химия. Валерия разкри, че няма мъж до себе си, а с баща си се е чула след предаването. "И това малко ме подразни в Алек, че ми даваше наклон в личния живот. С него не сме се виждали в реалния живот. А и след това, което виждам на екран, не искам" – каза Валерия.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Алек от "Ергенът" разказа за най-голямата си мъка (СНИМКИ)

За скандала си с Надя и случката на яхтата с парцала Валерия коментира, че не смята, че е прекалила. Младата дама разказа и за паник атаката, която е получила по време на една от груповите срещи в предаването. "Паник атаките започнаха, когато бях на 16-17 г. Майка ми вече беше болна. Загубата ѝ ме срина, два месеца не излизах от вкъщи. Чак сега в предаването получих отново паник атака" – сподели най-младата участничка в "Ергенът".

Още: По сценарий? Чуйте нагласени ли са решенията в "Ергенът" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес