Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валерия от "Ергенът" се съблече гола в снега за благотворителна кауза (СНИМКИ)

22 февруари 2023, 19:38 часа

Една от малкото естествени участнички в романтичното риалити "Ергенът" - Валерия Георгиева, се включи в благотворителната кауза "Европа без ценни кожи" и засне специална фотосесия с прекрасното куче Черок.

Валерия е отявлен защитник на животните, веган е и има собствен приют за бездомни кучета в родния ѝ град Плевен, така че включването ѝ в подобен проект е повече от логично.

Ето какво пише самата Валерия относно инициативата:

"Така и не разбрах какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си. Някак си отказвам да приема, че живея сред толкова жестоки хора, които се възползват от онези, които нямат право на глас и не могат да изкрещят "Моля те, не взимай кожата ми! Без нея умирам бавно, а докато се опитваш да ми я вземеш, изпитвам зверска болка".

Всъщност те крещят, но без думи, знаете ли? Крещят, докато ги дерат, за да им вземат единственото, което притежават - кожата и живота им!

Заедно с прекрасния Черок направихме тази фотосесия в подкрепа на Европейската инициатива за забрана на ценни кожи и за да ви помолим, ако носите такива палта, да се откажете!

Откажете се заради Черок, който можеше да лежи до мен одран, заради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока индустрия! Черок е красив, но палто от Черок няма да е красиво. Ничия болка и страдание не могат да ви направят красиви, ако сте грозни отвътре!

Нека всеки носи собствената си кожа!

Моля всеки, видял поста, да подпише петицията на https://evropabezkozhi.eu! (линк в био на @caai.bg)

#furfreeeurope #furfreebulgaria #animalrights #ергенът

Безкрайни благодарности за красивите кадри на Добромир Райнов и собственикът на Черок - Стоян Лазаров"

 

Така и не разбрах какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с...

Posted by Valeria Georgieva on Wednesday, February 22, 2023
Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес