Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Валерия от "Ергенът" 2 с неочаквана изненада за рождения си ден, но не от Евгени (СНИМКИ)

28 май 2024, 13:15 часа
Реклама

Наскоро победителката от сезон 2 на "Ергенът" Валерия, която спечели сърцето на музиканта Евгени Генчев, отпразнува своя 26-ти рожден ден. По този повод тя сподели няколко снимки в социалните мрежи и разказа как е преминал празникът й. Къде обаче беше Евгени?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красивите ШАМПИОНКИ, които нокаутираха със сексапил конкуренцията в "Ергенът

Специален жест

Момичето, което стана популярно с любовта си към животните и грижите, които полага за бездомните четириноги, публикува снимка с едно от кучетата, за които се грижи, а след това разказа за изненадите от рождения си ден. "Днес, на 26-тия ми рожден ден, единствено си пожелавам да имам силата да продължа да се боря за тях! Надявам се повече животинки да намерят своите семейства и да запълнят онази така важна част от пъзела, която им липсва." – написа Валерия към поста си от специалния ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красивите ШАМПИОНКИ, които нокаутираха със сексапил конкуренцията в "Ергенът

 

Още: Валерия от "Ергенът" замина в чужбина и остави Евгени (СНИМКИ)

Няколко дни по-късно стана ясно, че освен в компанията на най-близките си Валерия е отпразнувала рождения си ден заедно с Айлин от "Ергенът", на чийто рожден ден Валерия също беше поканена. От думите на Валерия разбираме, че е прекарала рождения си ден в Гърция, където е заминала, за да си почине и да събере сили, за да се справи с "ужасния период, който е настъпил в живота й неочаквано".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красивите ШАМПИОНКИ, които нокаутираха със сексапил конкуренцията в "Ергенът

Още: Валерия и Евгени Генчев пускат дуетна песен

Валерия признава, че това е първата година, в която няма настроение за празнуване. Но тогава идва и голямата изненада. "Не само ме събудиха в полунощ с най-хубавото пожелание, ами нахлу в стаята ми цяло любимо семейство, което беше дошло от България специално заради мен! Такава изненада не очаквах! Отидохме на плажа и останахме до 3 сутринта, където разбира се една котка се присъедини да ми покаже, че никъде не съм сама- животните са винаги с мен." – разказа Валерия за специалния жест, но не уточнява дали и Евгени е присъствал.

Още една неочаквана изненада е появата на Айлин. "Моето любимо момиче Айлин, с розова торта и пееща "happy birthday" – така описа срещата Валерия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красивите ШАМПИОНКИ, които нокаутираха със сексапил конкуренцията в "Ергенът

"Благодаря и на всички останали за милите пожелания и помощта за животните!" – с тези думи завършва поста си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Красивите ШАМПИОНКИ, които нокаутираха със сексапил конкуренцията в "Ергенът

Още: Раздели ли се Айлин от "Ергенът" с голямата си любов?

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес