Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Участник в "Игри на волята" се раздели с приятелката си и стана фризьор (ВИДЕО+СНИМКИ)

03 юни 2024, 15:35 часа

През септември миналата година моделът и инфлуенсър Румен Радев и половинката му Теодора Мудева се сгодиха. Двамата заедно се включиха в петия сезон на екстремното шоу "Игри на волята", а емоциите между тях по време на участието им трогнаха много зрители. Изглежда обаче те вече не са двойка и всеки е поел по свой път.

Снимка: Teodora Mudeva/Instagram, screenshot

Още: Звезда от "Игри на волята" ще става баща (СНИМКА)

Какво се случва с тях

От известно време се говори, че Румен и Теодора са се разделили. Двамата не са качвали скоро общи снимки в социалните мрежи, а също така не се и следват.

Освен че е модел и учител по физическо, Радев е решил да развива таланта си и в съвсем друга насока. Отскоро споделя в социалните мрежи кадри, на които виждаме, че се справя добре във фризьорството. Личи си, че спортистът има не само физически качества, но и работи добре в друга професионална насока. Като хоби или нова професионална насока Радев продължава да развива талантите си.

Още: Участници в "Игри на волята" станаха родители (СНИМКИ)

От своя страна Теодора, която стана носителка на титлата "Мис България" за 2018 г., сподели няколко снимки в Instagram профила си от последната си почивка. На кадрите тя е в компанията на свои приятели, а към поста написа интригуващо послание. "Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път. Досега не бях ходила на почивка с най- добрите ми приятели, хората, с които пораснах и израснах." – описа преживяното през последните дни Мудева и допълни, че приятелите й винаги са я подкрепяли и мотивирали. "Тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не й е до това", пише още Теди.

Открила утеха в приятелите си, сред които и участник от сезон 4 на "Игри на волята" – модела Илян Илиев, инфлуенсърката изглежда наистина щастлива на снимките.

Още: Врагове на арената, приятели в живота: Участници от "Игри на волята" се събраха (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес