Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Участничка в "Игри на волята" мина по червения килим в Торонто със зашеметяваща рокля

12 септември 2024, 14:06 часа

Талантливата танцьорка и модел Мирела Илиева, позната на зрителите от участието ѝ в четвъртия сезон на "Игри на волята", придружи приятеля си Юлиан Костов на премиерата на филма с негово участие "Триумф". Красивата брюнетката сподели няколко кадри в социалните мрежи от специалното събитие. Визията ѝ определено е била зашеметяваща, а тоалетът ослепителен. 

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

"Щастлива съм , че имам възможността да присъствам и да се докосна до нещо толкова голямо! Още по-щастлива съм от факта, че български филм ще се състезава на толкова голям фестивал" - написа Мирела в Instagram профила си. 

Още: Юлиан Костов на 35: С палав поздрав от Мирела и голяма новина (СНИМКА)

Повече за филма

"Триумф" е българското предложение за "Оскар" за международен филм". Копродукцията между България и Гърция е с участието на Мария Бакалова. Вдъхновен е от действителни събития в България през 90-те години. Включен е в състезателната секция на фестивала "Платформа".  Филмът е последната част от трилогията на творческия тандем Кристина Грозева и Петър Вълчанов, включваща филмите "Урок" (2014) и "Слава" (2016). Бакалова е продуцент на филма, чийто актьорски състав включва още Юлиан Костов, Маргита Гошева и Юлиан Вергов.

Още: Звезда от "Игри на волята" ще участва в нов български филм (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес