Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трета победа: Звездите отново триумфираха в Hell's Kitchen

06 март 2024, 12:42 часа

Отборът на Златните в Hell’s Kitchen постигна трета поредна победа, като се спасява от елиминация. Той ще продължи в пълен състав и следващата седмица. Сред участниците се откроиха Пеньо Гатевски - Гатьо и Коцето Калки, които готвиха заедно.

Още: Напрежение в Hell’s Kitchen: Гатьо заплаши Керан (ВИДЕО)

Снимка: NOVA

Победа на жените

Благодарение на новите попълнения от топ готвачи при жените - опитната сладкарка Стефани и нахъсаната за победа Лидия, жените победиха в седмичното предизвикателство. Дамите си спечелиха седмица в луксозната спалня, а мъжете ще бъдат лишени от удобства. Опитните готвачи Станислав и Сарамандов - новите попълнения при Сините - впечатлиха шеф Ангелов с уменията си, но не успяха да помогнат на мъжете да спечелят.

Още: Крясъци и скандали: Жените в Hells' Kitchen страшно ядосаха шеф Виктор Ангелов

Нови скандали 

Всеки ден напрежението в отбора на жените се засилва и слабото им представяне срещу Златните доведе до избухване на скандал в спалнята. Шеф Ангелов изгони от кухнята пет от дамите от червения отбор - Стефани, Чимидова, Царина, Полина и Камелия. За мястото си в Кухнята на Ада ще се борят опитната Никол и хоби готвачката Камелия, които допуснаха сериозни грешки. Предстои да разберем кои ще са номинираните от отбора на мъжете и кой ще е следващият напуснал предаването.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес