Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Том Селек посочи кой актьор от "Приятели" е бил най-талантливият

29 януари 2024, 10:36 часа

78-годишният актьор Том Селек участва в девет епизода на ситкома "Приятели" от 1995 г. до 2000 г. като Ричард Бърк - много по-възрастният любовен партньор на Моника Гелър (Кортни Кокс) и похвали "неоткритите таланти" на Матю Пери, който почина през октомври миналата година на 54-годишна възраст.

Още: Спират разследването за смъртта на Матю Пери: Ето какви са финалните заключения на лекарите

Том заявява пред вестник "USA Today": "Той беше необработен талант. Матю си отиде, така че е лесно да се каже това, но е вярно. Мисля, че той беше най-талантливият от една много талантлива група хора". Звездата от "Синя кръв" - който не успя да присъства на частната панихида на Матю в Лос Анджелис през октомври заради ангажименти за снимки в Ню Йорк - намира за "очарователно" да наблюдава връзката между шестимата главни актьори в "Приятели".

Снимка: Getty Images

Том Селек и голямата му близост с Матю Пери

Той споделя: "Няма лоши истории. Няма звездни неща. Нищо подобно. Сядаш да си водиш записки на репетиция и беше очарователно. Кортни щеше да седне в скута на някого, а следващия път - на някой друг. Всички те просто се разбираха. Мисля, че това беше така, защото всички тези актьори имаха неуспехи в други предавания. А сега бяха звезди в този хит. Всички те осъзнаха колко голям късмет имат".

Именно приятелството на актьора от "Полицай Магнум" с бащата на Матю - Джон Бенет Пери, му помогнало да се сближи с актьорския състав, пише БГНЕС. Той разказва още: "Всички бяха изключително мили с мен. Но всеки ден виждах Матю и го питах: "Как е баща ти?". А той винаги се усмихваше и си говорехме. Запознах се с баща му, когато бях млад и борбен актьор. Почти във всяка реклама, в която се снимах, присъстваше Джон. Станахме наистина добри приятели".

Още: Джордж Клуни: Успехът на Матю Пери в "Приятели" не му донесе никакво щастие

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес