Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Силвестър Сталоун се завръща към рисуването. Вижте картините му (СНИМКИ)

27 март 2023, 09:55 часа

Една от най-големите екшън звезди в света - Силвестър Сталоун, загатна, че отново ще се насочи към рисуването. 76-годишната звезда от "Рамбо" написа в своя Instagram, че е "крайно време да започне да рисува отново".

Сталоун също така направи връзка между картините си и писателските аспекти на холивудската си кариера, като сравни рисуването с писането на сценарий: "Това, което е прекрасно в рисуването, е подобно на писането на кратък сценарий, но вместо думи, използваш щрихи и цветове, за да разкажеш историята си."

Звездата от "Роки" публикува няколко свои картини, за да запознае последователите си със стила си. Абстрактните творби правят впечатление с ярките си цветове и лицата. В края на 2021 г. Силвестър Сталоун направи изложба със свои творби в Музея на изкуствата в Хаген, Германия.

Сталоун, който е по-малко известен като художник, още през ноември 2021 г. сподели изображение на направена от него визуализация на плаката на Роки. Тогава той написа: "Картината с плаката на Роки е просто мое забавление". Роки печели "Оскар" за най-добър филм през 1977 г. През същата година Сталоун е номиниран и за "Оскар" за сценарий и актьорска игра, припомня БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес