Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шон Пен дари със страстна целувка новото си младо гадже от Молдова (ВИДЕО)

08 септември 2024, 23:30 часа

Шон Пен, който през август навърши 64 години, е забелязан да целува на публично място младата молдовска актриса Валерия Никова.

Валерия започва кариерата си през 2018 г. и успява да се снима в малък брой филми и телевизионни сериали. Точната ѝ възраст не е известна, но според съобщения в медиите тя е на около 20 години.

Шон и Валерия попаднаха в обективите на папараците, докато се разхождаха по улиците на Мадрид. Те се прегръщаха, държаха се за ръце и се целуваха пред очите на всички. Снимките на папараците бяха публикувани от "Page Six".

Още: Наоми Кембъл върти две гаджета едновременно (ВИДЕО)

Шон Пен и жените

Припомняме, че Шон Пен е бил женен три пъти. Първата му съпруга е певицата Мадона, а втората - актрисата Робин Райт. През 2022 г. Шон се развежда с третата си съпруга Лейла Джордж. Актьорът признава в интервюта, че по негова вина последният му брак се е разпаднал трагично. От Робин актьорът има две деца: 31-годишна дъщеря Дилън и 28-годишен син Хопър.

Трябва да се отбележи, че Шон е известен с колоритните си романи с различни жени. Неотдавна той се срещаше с 44-годишната актриса Олга Коротяева, а по-късно почиваше в компанията на 40-годишната австралийска актриса Натали Кели, припомня БГНЕС.

Още: Шон Пен: Не съм особено изненадан от смъртта на Матю Пери

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес