Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шанън Дохърти обяви, че ракът се е разпространил в мозъка ѝ (ВИДЕО)

11 юни 2023, 08:00 часа

Актрисата Шанън Дохърти сподели в социалните си канали тежката новина, че ракът, с който се бори от години, се е разпространил в мозъка ѝ. Актрисата дори публикува две видеа, които показват началния процес на лечение, а в едното сълзите ѝ неконтролируемо се стичат по лицето ѝ.

Към едното видео Шанън пише: "12 януари 2023. На 5 януари скенерът показа метастази в мозъка ми. В първото видео виждате процеса на създаване на маската, която трябва да нося по време на лъчетерапията на мозъка. На 12 януари беше първият курс лъчетерапия. Страхът ми е очевиден. Имам огромна клаустрофобия, а и в живота ми напоследък се случват доста неща. Късметлийка съм, че до мен имам лекари като д-р Ами Мирахди и всички страхотни хора около него. Но този страх... несигурността... таймингът... Така изглежда ракът."

Актрисата бе диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г., а след две години стана ясно, че болестта ѝ е в ремисия. През 2020 г. обаче Дохърти обяви, че ракът се е върнал, разпространил се е и е в 4-и стадий.

ОЩЕ: Новоразработен ходрогел може да унищожи рака на мозъка

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес